Ons team

Leerkrachten

Leerkrachtondersteuners

Directie

Interne begeleiders

Onderwijsondersteunend personeel

Yvonne Betting

Directeur

Sinds 2012 werk ik als directeur voor Eenbes Basisonderwijs en sinds 2021 ben ik de trotse directeur van Kindcentrum De Rots. Vanuit mijn achtergrond als pedagoog probeer ik altijd het belang van de leerling, dus uw zoon of dochter, centraal te stellen; hoe kunnen we er sámen voor zorgen dat kinderen zich zo optimaal mogelijk ontwikkelen en uitgroeien tot gelukkige en zelfstandige mensen. Daarnaast geniet ik enorm van het dagelijkse contact met de leerlingen. Ik vind het fijn als kinderen en de ouders mij opzoeken, voor een gezellig praatje, maar óók om iets te bespreken wat ze opvalt of dwars zit. In mijn vrije tijd sport ik graag en maak ik lange wandelingen met de hond. In mijn vakanties zal je me, met mijn gezin, vooral in de bergen vinden, op ski’s of op bergschoenen en met een rugzak!

Angela van Alphen

Intern Begeleider

Juf …

Dat is het eerste woord dat ik ooit heb leren schrijven.
Al van jongs af aan heb ik geweten dat ik juf wilde worden.
Na heel wat jaren met veel plezier voor de klas te hebben gestaan heb ik inmiddels een stap buiten de klas gezet en ben ik de Intern begeleider bij ons op school, een hele dynamische en afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is. Als intern begeleider ben ik verantwoordelijk voor de leerlingenzorg en onderwijskwaliteit en werk ik veel samen met de leerkrachten, ouders en externe partijen.
Mocht u vragen hebben of een keer willen kennismaken dan staat mijn deur altijd voor u open.

Patty Beks

Leerkracht groep 0/1 & groep 5B
Veel kinderen zijn bij mij in de verschillende groepen geweest.
Ik sta dus al een aantal jaartjes voor de klas.
Als de leerlingen zich op hun gemak voelen nemen ze beter informatie op.
Samen zingen en lesgeven met een vleugje humor vind ik dan ook erg belangrijk.
Als er vragen zijn loop dan na school even binnen.

Debbie van Gemert

Leerkracht groep 0/1
Na enkele jaren in verschillende groepen gewerkt te hebben ligt mijn passie bij de kleuters.
De eerlijkheid en openheid van de kinderen is fijn om mee te werken.
Ontwikkelen en het zien groeien van de kinderen vind ik fijn. Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich op zijn of haar eigen manier kan ontwikkelen en op zijn eigen tempo.
De dagen dat ik niet werk ben ik thuis voor mijn gezin of bij de paarden waar ik ook enkele dagen werk.
Ik kan genieten van lange wandelingen met mijn man, een goed boek of eens lekker uitgebreid koken.

Bianca de Bont

Leerkrachtondersteuner groep 4

Mijn naam is Bianca. Ik werk hier als leerkrachtondersteuner. . Ik vind het belangrijk dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Hier draag ik graag mijn steentje aan bij door extra ondersteuning te geven en te zorgen dat kinderen met plezier naar school komen. Ik iedere dag met plezier naar school. De dagen dat ik thuis ben geniet ik van mijn eigen kinderen.

Lianne Raijmakers

Leerkracht groep 1/2A
Graag wil ik me even voorstellen, mijn naam is Lianne Raijmakers. Ik ben getrouwd en heb 3 volwassen kinderen. Mijn passie om met kleuters te werken is begonnen toen ik zelf op de kleuterschool zat. Het is prachtig om samen met de kinderen een fijne, leerzame en gezellige schoolcarrière te beginnen. Samen ontdekken, spelen en het leren van nieuwe dingen. Loop gerust binnen om wat te vragen of vertellen.

Cheriva Knoops

Leerkracht groep 1/2B
Vanaf 2023 ben ik werkzaam op Kindcentrum de Rots in groep 1-2B. Tijdens verschillende stages en vervangingen ben ik erachter gekomen dat mijn hart ligt bij het jonge kind. Het leukste aan jonge kinderen vind ik hun onbevangenheid en spontaniteit. Hierdoor is geen een dag hetzelfde in binnen het onderwijs. Het leukste aan het kleuteronderwijs vind ik het thematiseren door onderwerpen te kiezen die dicht bij de belevings– en leefwereld van het kind ligt. Daarnaast geef ik de kinderen ook graag inbreng binnen een thema. Op deze manier hoop ik dat een thema meer gaat leven.  

Wilma Horyon

Leerkracht groep 1/2C

Ik ben Wilma Horyon en ben getrouwd met Han. Ik hou ervan om samen te spelen met de kinderen en om grapjes uit te halen. Wat ik heel belangrijk vind is dat ieder kind zichzelf mag zijn en dat ik hem/haar kan helpen om zoveel mogelijk te leren en te ontdekken op zijn/haar eigen manier. Iedereen is namelijk uniek! Heb je vragen of wil je nog meer weten kom gezellig naar me toe.

Marleen van der Palen

Leerkracht groep 1/2C
Voor mij is het belangrijk om kinderen een omgeving te bieden waarin ze zich veilig voelen, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.
Ik vind het mooi dat ik als leerkracht een stukje van deze ontwikkeling mag meemaken en ik hoop een stukje bij te kunnen dragen aan een positieve toekomst voor ieder kind.
Wat ik mooi vind aan het jonge kind is hun eerlijkheid en onbevangenheid. Een gezellig praatje of een grapje tussendoor en mijn dag is weer goed!
Ik houd van de expressieve en creatieve vakken en in mijn vrije tijd zing, teken en ontwerp ik ook graag. 

Cindy van Bussel

Leerkracht groep 3A

Na heel wat jaren op de BSO gewerkt te hebben, ben ik sinds 2017 als leerkracht aan het werk bij De Eenbes. Sinds het schooljaar 2021-2022 werk ik met veel plezier op De Rots.  

Ons beroep is een heel mooi beroep: we mogen als leerkracht jonge mensen begeleiden op hun weg naar zelfstandigheid en zelfvertrouwen!  

Ik lees graag en ik vind leesplezier voor kinderen dan ook erg belangrijk. Ik maak graag grapjes en verzin gekke verhalen met de kinderen om aan te sluiten bij een deel van hun belevingswereld. Samen plezier maken, een verbinding tot stand brengen en van daaruit kunnen leren; super! 

Thessa van der Heijden

Leerkracht groep 3B - MR lid
Tijdens de 13 jaar die ik als onderwijsassistent in het speciaal basis onderwijs gewerkt heb, heb ik geleerd hoe je op creatieve manier en spelenderwijs in kan spelen op de leerdoelen die kinderen aangeboden krijgen. Nu ik als leerkracht voor de groep sta pas ik deze creativiteit dan ook graag toe en leren de kinderen met elkaar spelenderwijs nieuwe doelen behalen. Want:

‘What we learn with pleasure, we never forget’  (Citaat van Alfred Mercier)

Rob van der Heijden

Leerkracht groep 4A & rekencoördinator
Mijn naam is Rob van der Heijden. Ik ben drie jaar geleden gestart met werken op de Regenboog. Ik heb dit met erg veel plezier gedaan.
Dit jaar ben ik gestart in groep 4A op De Rots en heb er erg veel zin in!
Ik kom uit Gemert dat is best een stuk rijden, maar ik doe dat met plezier.
Door veel humor en leren leuk te houden, geef ik mijn lessen. Een fijn leerklimaat is voor mij erg belangrijk, iedereen doet ertoe!

Nijs van Bommel

Leerkracht groep 4B
In 2020 heb ik op de Rots mogen starten als gymleerkracht, tegenwoordig sta ik ook voor de groep. In mijn vrije tijd sport ik graag, hou ik van wandelen met de hond, ben ik graag aan het klussen en kan ik moeilijk stil zitten. In de vakanties trek ik er het liefst op uit. De natuur in, naar een mooie stad of gewoon om de hoek een nachtje weg

Spreek mij vooral aan op het schoolplein indien er vragen of opmerkingen zijn of stap eventjes bij mij binnen, altijd leuk!

Laura van der Sligte

Leerkracht groep 5A - Gedragsspecialist
Voor mij is het belangrijk om leerlingen echt te horen door te luisteren.

Mijn dag is geslaagd als leerlingen naar huis gaan en weten dat ik ze écht gezien heb.

Ik creëer succeservaringen om leerlingen in hun kracht te zetten.

Hierdoor heb ik veel mogelijkheden om ze te complimenteren.

Zowel thuis als op school ben ik graag in een rustige en opgeruimde omgeving.

Thuis geniet ik van mijn gezin en ben ik vaak in het bos te vinden met de hond!

Liesbeth Slegers

Leerkracht groep 5A

Sinds 2006 werk ik met enorm veel plezier in het onderwijs. Mijn doel is het bouwen van een vertrouwensband met de kinderen waardoor zij zich kunnen ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf. Lesgeven met een fijne sfeer in de klas staat bij mij voorop.

De dagen dat ik niet werk ben ik thuis voor mijn gezin. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in het bos met mijn 2 honden.

Mijn motto is “vier het leven”. Ook in mijn werk probeer ik er samen met de kinderen iedere dag een feestje van te maken.

Mascha Peters

Leerkracht groep 5B
Ik ben Mascha Peters, ik ben getrouwd en heb een zoon van 10 jaar.

Sinds dit jaar ben ik met veel plezier begonnen op de Rots in groep 4. Lang geleden heb ik na mijn PABO diploma  de eerste jaren veel vervangingen gedaan en werkte ik ook bij bureau HALT. Ik ben daar veel bezig geweest met het begeleiden van kleine boefjes en hun (ongewenst) gedrag en hun ouders. Na 20 jaar heb ik  de stap gezet om mijn hart te volgen, met mijn hart te werken en weer juf te mogen zijn.

Wat ik belangrijk vind is dat ik aandacht heb voor alle kinderen, dat ik ze zie en dat ze  bij mij mogen zijn wie ze zijn. Kinderen moeten zich in de eerste plaats veilig en vertrouwd voelen om het beste uit zichzelf te kunnen halen.  De band die ik met de kinderen opbouw vind ik prachtig!

Carien Geertsema

Leerkracht groep 6 & VLA - MR lid

Kinderen echt zien en bieden wat ze nodig hebben, dat is voor mij belangrijk.

Met een flinke dosis humor probeer ik elke dag weer te zorgen voor een fijne sfeer waardoor kinderen zich veilig voelen. Want dan komen ze tot ontwikkeling!

Zelf ben ik graag sportief bezig of gezellig op pad met vrienden en familie.

Ruud Dominicus

Leerkracht groep 6 & gym

Ik ben Ruud Dominicus, geboren in 1979. Ik woon in Helmond. Ik werk vanaf 2001 in het onderwijs. Voorheen heb ik vooral gewerkt in het Voorgezet Speciaal Onderwijs. In mijn vrije tijd houd ik van hardlopen, tuinieren, klussen, fitness, skiën en reizen. De afgelopen twee jaar heb ik voor groep 8 gewerkt, dit spreekt mij erg aan, omdat je de leerlingen voor het Voorgezet Onderwijs als laatste klas nog iets kunt meegeven. Misschien spreken we elkaar snel!

Alicia Coppens

Leerkracht groep 7 - MR lid

Vanaf 2018 ben ik werkzaam op Kindcentrum De Rots, waar ik iedere dag met veel plezier en enthousiasme mag lesgeven aan groep 7. Het mooiste vind ik de band die we als leerkracht opbouwen met de kinderen. Ik wil elk kind goed leren kennen en oog en oor hebben voor ieder kind. Het welbevinden staat centraal en ieder moet in zijn of haar waarde gelaten worden. Ik ben blij en trots dat ik een bijdrage mag leveren hieraan!

Nout Peeters

Leerkracht groep 7 (LIO)
Na een geslaagde en leerzame stage in het afgelopen schooljaar ben ik ook dit jaar weer op de Rots te vinden. In groep 7 mag ik iedere keer weer met plezier de kinderen verder helpen in hun ontwikkeling. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig met hockey of Fitnessen.  Heb je een vraag spreek me dan vooral even aan op het schoolplein!

Fanny Rovers

Leerkracht 8A
Voor mij is het belangrijk dat de leerlingen zich prettig voelen op school, zodat ze tot leren komen.
Daarbij staat een positieve sfeer in de groep bovenaan. Wanneer kinderen nieuwsgierig zijn om te leren is dat voor mij het mooiste om mee te maken als leerkracht.

Lynn Engels

Leerkracht groep 8B - Rekencoördinator

Vanaf het moment dat ik zelf op de basisschool zat, wist ik dat ik al dat ik juffrouw wilde worden. In 2015 ben ik afgestudeerd aan Hogeschool de Kempel in Helmond.

Ik geniet elke dag opnieuw van het enthousiasme en de nieuwsgierigheid van kinderen. Naar mijn mening is elke leerling uniek en is het van belang de talenten van elk kind te benutten. Als leerkracht wil ik leerlingen laten stralen.

 

 

 

 

 

Nicole Sliepenbeek

leerkracht taalklas MB

Mijn naam is Nicole Sliepenbeek. De eerste twintig jaar van mijn werkende leven heb ik gewerkt als logopedist in het Speciaal Onderwijs. Daar hield ik me 80% van de tijd bezig met kinderen met taalproblemen. In 2018 behaalde ik mijn PABO- diploma en heb ik 4 jaar met veel plezier bij de kleuters gewerkt. Toch wilde ik weer wat meer doen met mijn logopedie-achtergrond en daarom heb ik gekozen om de richting van de nieuwkomers op te gaan. Daarom sta ik sinds 2022 met veel plezier voor de klas in de Startklas middenbouw.

Marije van Empel

Leerkracht taalklas BB
Van jongs af aan wist ik al dat ik juf wilde worden. Lesgeven aan nieuwkomers is voor mij een cadeautje. Door van en met elkaar te leren zie je de kinderen groeien. Gebruik maken van de thuistaal om zo ook Nederlands te leren is een mooie uitdaging. Om deze kinderen te zien groeien in het Nederlands en iedere dag weer met een glimlach naar huis zien gaan is fantastisch!

Manouk Bruijsten

Gymdocent & Eventmanager
Van maandag t/m vrijdag geef ik gymles aan de groepen 1 t/m 8. Tijdens de gymlessen vind ik het belangrijk dat iedereen op zijn eigen niveau kan bewegen. Maar ook het plezier beleven in sport en bewegen is belangrijk, een leven lang met plezier bewegen, wie wil dat nou niet? Ook organiseer ik, samen met andere collega’s activiteiten en vieringen op school, denk aan: Kinderboekenweek, Sinterklaas, Kerst, Koningsspelen etc. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om de sporten en te koken.

Tugba Özkan

Onderwijsassistent groep 0/1/2

Sinds 2022 ben ik werkzaam hier op school als onderwijsassistent. Samen met mijn man en mijn kinderen wonen wij in Geldrop. Mijn droom was altijd om met kinderen te werken op school. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en fijn voelen en hierdoor goed kunnen ontwikkelen in gun eigen tempo. Kinderen weten dat ze altijd bij mij terecht kunnen met wat dan ook. Het geeft mij een fijn gevoel dat ik kinderen kan helpen. Verder vind ik het heel leuk om te winkelen, zwemmen en met mijn vrienden/familie te zijn.

Mikki van Mierlo

Onderwijsassistent groep 5/6

Mijn naam is Mikki van Mierlo. Sinds augustus 2022 ben ik werkzaam bij kinderopvang Potje Knor als onderwijsassistent en pedagogisch medewerker op de BSO. 

Dat ik graag met kinderen wil werken was al vroeg duidelijk. Als kind speelde ik graag schooltje. Ik gaf les aan mijn poppen en knuffels. 

Mijn passie is om kinderen de juiste aandacht te geven die ze nodig hebben. En elk kind op hun eigen wijze te begeleiden in hun ontwikkeling. Ieder kind is uniek!

Monique Rutten

Onderwijsassistent groep 7/8

Igna Verberne

Onderwijsassistent taalklas BB

Juf worden was mijn kinderdroom! En ja hoor, in 1983 studeerde ik af aan de Kleuterleidsteropleiding en begon meteen in mijn geboortestad Helmond als juf te werken. Tot juli 2023 heb ik de meeste tijd in de kleuterbouw gewerkt.

Dit jaar ben ik als leerkrachtondersteuner gestart in de Taalklassen. Ik geniet ervan om deze anderstalige kinderen te begeleiden en te zorgen voor een veilige, leerrijke omgeving. Dit is erg belangrijk want als je je goed voelt kom je tot leren.

Mieke Kleingeld

Administratief medewerker

Sinds 2019 ben ik werkzaam als administratief medewerkster van De Rots. Voor mij bekend terrein, aangezien mijn 2 kinderen hun basisschooltijd hebben doorgebracht op De Branding en later De Rots.  

Als administratief medewerkster heb ik de uitdaging om zoveel mogelijk administratieve taken bij mijn collega’s weg te houden, zodat zij meer tijd hebben om te doen waar ze goed in zijn, nl onderwijs geven aan de leerlingen! In mijn vrije tijd wandel ik graag in de natuur. 

René van Lieshout

Conciërge

Hallo allemaal! Ik ben René van Lieshout, 35 jaar en sinds 2023 werkzaam als conciërge op kindcentrum de Rots. Mijn dag is nooit hetzelfde en juist daarom haal ik veel energie uit mijn werk. Daarnaast vind ik het erg prettig om zowel met de leerkrachten, als de kinderen te werken. Verder geniet ik thuis van mijn gezin en onze hond, waar ik graag mee wandel! Loop gerust een keer binnen in mijn kantoor!

Hidden
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.